Kullankaivu Valtauksilla

Haluatko kokeilla, mitä on kullankaivu Valtauksilla ja minkälaista se on harrastuksena, joka saattaa muuttua elämäntavaksi?

Valtauksillamme, jotka sijaitsevat Tankavaaran kultakylän läheisyydessä pääset kokeilemaan ja me opastamme sinut alkuun. Tankavaarassa pääset tutustumaan Lapin kullankaivajiin, joilta saat arvokkaita vinkkejä vaikkapa oman valtauksen hakemiseen ja etsimiseen, jos kultakuume pääsee pahastikin puraisemaan.

Valtauksilla järjestämme kullankaivu elämyspäiviä niin perheille kuin työporukoille. Myös pidemmät kaivuuajat vaikka viikoksi, kuukaudeksi tai koko kesäkaudeksi ovat mahdollisia.

Lähimmät valtaukset soveltuvat hyvin lapsiperheiden kohteiksi – meiltä löytyvät kaikki tarvittavat välineet sekä alkuopastus. Kokeneemmat konkarit voivat toki käyttää myös omia välineitänsä.

Valtauksella saa leiriytyä teltassa tai asuntoautossa. Kultaa  löytää kyllä jokainen, rikkauksia vain jokunen, mutta  elämää rikastuttavia kokemuksia ihan jokainen. Kaiken löytämänne kullan saatte pitää muistona matkastanne.

kaivu2018

Ottamalla yhteyttä saatamme saada sinulle aikaan ikuisesti mieleen painuvan kokemuksen.

Kullankaivulomasi voit varata tästä linkistä


printfriendly pdf button Kullankaivu Valtauksilla